Kenth Säll – veteranen som har koll på det mesta på NPP

Kenth Säll har varit på NPP sedan start och har genom åren hunnit med att göra det mesta på företaget och har stenkoll på allt som händer här på NPP. I början såg det lite annorlunda ut och alla fick arbeta ett par dagar i produktionen med tillverkning och några dagar i monteringen. Nu gör Kenth många olika saker här på NPP, men framför allt avrop, inköp och lager. Utöver det täcker han upp och hjälper till där det behövs.

Namn: Kenth Säll
Gör på NPP: Avrop/Lager
Styrka: Positiv och noggrann
Fritidsintressen: Fixa med huset, vara med barnbarnen

Vad är det bästa med ditt jobb?
-Friheten att kunna styra min dag själv. Jag har vissa uppgifter som måste göras, men jag kan lägga upp det så att det passar mig. Jag tycker om ansvaret jag får.

Vad är utmaningen med ditt jobb?
– Det är olika utmaningar varje dag, alltid något som behöver lösas. Olika produkter ska köpas in, konstruktörerna behöver hjälp eller täcka upp på monteringen. Ingen dag är den andra lik och det är en utmaning, men också det som gör det roligt.

Vad är det bästa med NPP som arbetsplats?
– Det är alltid väldigt god stämning här. Vi har ju vuxit mycket genom åren och då kan det vara svårt att behålla sammanhållningen, men det tycker jag att vi har gjort här på NPP. Sedan är det också bra arbetsmiljö. Många andra industrier kan ha sämre arbetsmiljö, men här är det helt annat. Ljust, luftigt, rent och snyggt vilket jag uppskattar.

Vad tycker du gör NPP unika?
-Vi är väldigt duktiga på att göra skåp helt enkelt. Vi har allt, från konstruktion till montering och vi är väldigt lyhörda.