Daniel Landin – Kombinerar kreativitet och teknikintresse i rollen som konstruktör

Daniel Landin tycker att det bästa emd att vara konstruktör är att han får kombinera sin kreativitet med sitt teknikintresse. På NPP hjälper han våra kunder att ta fram specialskåp och maskinbeklädnader utifrån deras behov och önskemål. Daniel tycker att det är ett roligt och flexibelt jobb där de aldrig gör två likadana produkter.      

Namn: Daniel Landin
Gör på NPP: Konstruktör
Fritidsintressen: Flyga modellflyg, teknik i allmänhet och så bygger jag mitt hus.
Styrka: Bra på problemlösning, teknisk kunnig

Daniel Landin gick från skolbänken direkt till att bli konstruktör på NPP och trivs väldigt bra med yrket. Det ger honom möjligheter att kombinera sin kreativitet med sitt teknikintresse. En bra kombination helt enkelt.

Här på NPP är Daniel konstruktör, vilket innebär att han ritar och formar de skåp och maskinbeklädnader våra kunder efterfrågar. Han är ofta den första som kunden har kontakt med och tillsammans tar de fram en produkt som passar de behov och önskåmål som finns.

Vad är det bästa med ditt jobb?
Det roligaste är att det är så flexibelt och att vi gör så många olika saker, vi gör aldrig två likadana produkter. De jobb jag gillar bäst är de som är lite kluriga och där man måste tänka till lite.

Vad är utmaningen?
Utmaningen är att göra en så bra produkt som man bara kan till så låg kostnad som möjligt.

Vad är det bästa med NPP?
Vi är inte ett jättestort bolag utan har korta beslutsvägar och bra kommunikation internt. En annan fördel vi har är att vi har en egen lackeringsverkstad i anslutning till produktionen, vilket gör att vi ka erbjuda en bra helhetslösning.

Vad ska man tänka på när man väljer ett plåtskåp eller en maskinbeklädnad?
Ju tidigare vi kommer in i bilden, desto bättre produkt kan vi få fram. Vi ser ofta sådant kunden inte tänkt på, vilket gör att om vi är med tidigt i processen kan vi vara med och påverka direkt och då brukar slutprodukten bli mycket bättre.

 

Läs mer om våra kollegor på NPP >>