Avancerat aluminiumskåp till Safegate

NPP:s långa samarbete med Safegate resulterade senast i specialskåpet Safedock T1, vilket är det största och mest avancerade skåpet i företagets produktsortiment.

Safegate är ett internationellt företag specialiserat på att förse flygindustrin med tjänster och lösningar för ökad säkerhet, effektivitet och miljömedvetenhet på flygplatser och landningsbanor världen över.

NPP har sedan länge samarbetat med Safegate för att tillmötesgå företagets skåpbehov. Vi har utvecklat och designat ett flertal skåp för dockning av flygplan, och tillverkade senast specialskåpet Safedock T1 vilket är det största och mest avancerade skåpet i Safegates produktsortiment. 

Safegate var i behov av ett funktionellt skåp med hög täthet och med höga krav på rostskydd, låg vikt, hållfasthet och utseende. För att kombinera hög hållfasthet med låg vikt och rostskydd tillverkade NPP specialskåpet i 2,5 mm aluminium och klassificerade skåpet enligt täthetsklass IP65. NPP lackerade även skåpet i önskad färg från Safegate för att på bästa sätt smälta in i flygplatsens omgivning.  Safegate

För mer information angående aluminiumskåp, Kontakta kundcenter