Stor uppslutning på NNAB:s näringslivsträff

den 27 november 2012 | 07:07

NNAB:s näringslivsträff överträffade alla förväntningar då närmare 200 personer samlades i ITAB:s nybyggda lokaler. Förutom intressanta gästtalare var de guidade rundvandringarna på ITAB, QPC och NPP en av höjdpunkterna.

umbraco.MacroEngines.DynamicXml

Den 22 november samlades närmare 200 besökare från olika regionala företag på NNAB:s näringslivsträff. NNAB:s årliga näringslivsträff var i år förlagt i grannföretaget ITAB:s nya lokaler. Värdföretagen i år var, förutom Itab, NPP och QPC.

NPP:s VD, Peter Svensson, presenterade NPP samt vilka långsiktiga visioner vi har. För att nå dem räcker det inte bara med att öka försäljning i befintliga segment utan att också bredda sig och hitta nya marknader.

Vår ägare Lars Gerhardsson talade om LGBT Group och om nyförvärvet QuickSave.

En av höjdpunkterna under kvällen var förstås de guidade turerna på Itab, QPC och NPP. För att kunna guida runt närmare 200 personer på tre företag krävdes god planering av arrangörerna. Besökarna delades in i 12 mindre grupper för att alla skulle få ut mesta möjliga av rundvandringen.

På NPP fick besökarna se både automatstansning, robotbockning och robotsvetsning. Det mest intressanta var nog ändå slutstationen där vi ställt upp flera olika typer av skåp och kapslingar som visar vår bredd. Det var här besökarna började förstå hur mycket olika produkter som NPP tillverkar.

Vi är stolta över att vi fick vara med och arrangera årets näringslivsträff och hoppas att den var uppskattad av våra besökare. Förutom bilderna på denna sida finns fler bilder på NNAB:s hemsida.